För kärlekens skull • Thank you! I have gotten so much from your lessons and I'm practicing every day. Really fantastic content and I love your arrangements.

  Appropå arrangements.. :) Kanske ej går pågrund av copyright(?) Men skulle annars hemskt gärna se en lektion på ditt arrangement av "För kärlekens skull" och är säker på att det är många fler som vill. Hade glömt hur enastående melodin i den låter är!

  Oavsett, tack för att du levererar så bra content här.

  /Fabian • @Fabs

  Thank you so much Fabian for the positive response on our lessons! :) Happy to hear that you're learning from our videos!

  Ang. "För kärlekens skull" så håller jag med! Fantastisk melodi (kanske Håkan Hellström lånade lite av melodin i "Känn ingen sorg för mig Göteborg" eller var tror du? :) Säkert omedvetet dock!)
  Jag spelar den låten då och då, och tycker mycket om den. Som du säger så kan det bli lite svårt för oss att släppa lektion på den under närmsta tiden pga copyright, men vi jobbar på att framöver kanske hitta en lösning som möjliggör att vi kan släppa låtar som är skyddade utan att gå utanför några ramar! Vi är noga med att göra det på rätt sätt, så att royalties hamnar rätt etc! Tack för tips dock, och hoppas kunna erbjuda låten som lektion i framtiden!
  Önskar dig en fin Jul Fabian! :)
  MVH/Emil • Fenomenalt! Tack!

  Hmm intressant, ej tänkt på det tidigare men nu när du säger det så, ja, faktiskt =).
  Spännande när man identifierar sådana där likheter mellan ändock ganska olika låtar.
  Fick faktiskt en uppenbarelse av samma slag idag när jag spelade Tommy Emmanuels "Drivetime"... att refrängen i den låten påminner väldigt mycket om Joni Mitchell's "All I Want", när hon sjunger "I am on a lonley road and I am travelling". Vad tror du? ;) Kanske inte.

  Har änsålänge möglig kvalitet på inspelningsmöjligheterna (mobil eller skrammel-ljud via dator mic) men när jag ordnat det ska respondera på din uppmuntran till oss fölket här på pro-guitar och posta en video.

  Har för övrigt till julen lärt mig dina arrangements av Jingle Bells och Deck the halls. Riktigt roliga att spela! Det är något med swing-feelet som du blandar in som är förträffligt kul att spela.. svårt att inte skratta ibland när man dämmer av ett solo på en sån svängig jullåt såhär.. vet inte varför men det är jävligt roligt.

  Återigen tack. Denna sida bringar enormt mycket glädje!

  God jul!


Log in to reply
 

Looks like your connection to För kärlekens skull was lost, please wait while we try to reconnect.